Honlapomon megtekinthető operett előadások, gyermek misztériumjátékok megrendelhetőek. Örömmel visszük el az előadásokat az ország különböző településeire, vidéki városaiba, fesztiválokra, falunapokra, egyéb rendezvényekre.

Kiváló művészek előadásában népszerű operett (Csárdáskirálynő, Maricza grófnő, Cirkuszhercegnő, Víg özvegy)
musical (My fair lady, Az Operaház fantomja), valamint látványos jelmezekben előadott bravúros táncrészletek.

Kék Duna Keringő
Polka | Palotás | Kán-Kán
Messze a nagy erdő
Délibábos Hortobágyon
Szép város Kolozsvár
Tündérkirálynő légy a párom
Álom, álom | Vilja dal | Shimmy

Kiskőrösi Operett Gála – Finálé – Ringó vállú csengeri violám… (részlet)

Betekintés az előadásba

Gróf Illésházy László adósságainak rendezése fejében eladja az ősi birtokot az egykor festékkereskedő, báróságát pénzen vett Malomszeginek. A gróf éppen távozni készül a kastélyból, amikor megérkezik az új tulajdonos, lányával, Lilivel, és a kissé ütődött-bolondos Frédivel, a férjjelölttel. Malomszegi inasnak véli a grófot, felfogadja komornyiknak, aki csak azért megy bele a játékba, mert beleszeret Lilibe…

Tündérkirálynő légy a párom,
Szellő szárnyán,
Egy férfi képe…

Dunakeszi 2014 – Huszka Jenő: Lili bárónő (részlet)

Betekintés az előadásba

Edwin herceg nem lehet boldog szíve választottjával, Vereczky Szilvia primadonnával, mert édesanyja ellenzi kapcsolatukat. A szigorú anya azonban lelepleződik, mikor Miska főpincér felismeri benne a volt csárdáskirálynőt, ezért nem tudja megakadályozni a fiatalok esküvőjét.

Igazi, Klasszikus nagy operett, a legismertebb operett dallamokkal:

Hajhó, Jajj cica,
A jányok a jányok,
Az asszony összetör,
Túl az Óperencián,
Te rongyos élet,
Hajmási Péter, Hajmási…

Betekintés az előadásba

A történet Karol Wojtyla, azaz Szent II János Pál Pápa legmeghatározóbb 50 évét dolgozza fel, avagy hogy hogyan jut el a lengyel kis faluból, Wadowicében töltött boldog gyermekkorától a Vatikánig, a Római Katolikus Egyház trónjáig.
A darab hűen követi Wojtyla fordulatokkal teli életének legfontosabb történéseit. Megismerhetjük őszinte emberszeretetét, hatalmas lelkierejét, mély hitéletét. A narrátor szövegek segítenek elmélyülni és megérteni az ő gondolatait és érzésvilágát.
A 12 apró jelenetből álló darab 40 gyermek és fiatal közreműködésével, kiemeli a Szentatya életének legfontosabb teológiai, etikai és történeti vonatkozásait.
Írta és rendezte: Blaskó Bernadett

Betekintés az előadásba

Műsorrendelés